4.jpg
Gradbena oprema
SIFONSKI JAŠKI STANDARDNIH DIMENZIJ

Vsi jaški imajo protismradno zaporo, ki se po potrebi odstrani z namenom čiščenja, in pohodno pločevino. Konstrukcija jaška je prilagojena tudi večjim obremenitvam, na primer teži viličarja ali avtomobila.

Jaški so dobavljivi v treh standardnih dimenzijah (15x15 cm, 20x20 cm in 25x25 cm) in z navpičnim ali stranskim iztokom. Poleg tega ločujemo tudi dva različna tipa stndardnih jaškov:

1. tip jaškov je konstruiran zgolj iz enotne debelejše pločevine, ki služi kot pohodna pločevina. 1. tip jaškov predstavlja zaključeno serijo.
sifjaski1a.jpg sifjaski2a.jpg

2. tip jaškov pa vključuje rešetko, ki je sestavljena iz pokončno postavljenih delov poščate pločevine in na katero se privari pohodna pločevina. 2. tip jaškov se vizuelno ujema in izdeluje na enak način kot jaški različnih dimenzij po naročilu, kar pomeni, da je posebno primeren za tiste objekte, kjer se vgrajuje kombinacija jaškov tako standardnih kot tudi nestandardnih dimenzij.
sifjaski1b.jpg sifjaski2b.jpg

SIFONSKI JAŠKI RAZLIČNIH DIMENZIJ (po želji z mrežico in pohodno pločevino)

Po naročilu izdelujemo sifonske jaške različnih dimenzij z iztokom v navpični ali vodoravni izvedbi. Na željo stranke lahko jaškom prilagodimo pohodno pločevino in izdelamo dodatno mrežico za lovljenje večjih odpadnih delcev. Mrežica ima ročaj in se zelo enostavno odstrani ter očisti. Vsi jaški imajo protismradno zaporo, ki se prav tako lako odstrani z namenom čiščenja. Konstrukcije jaškov so prilagojene tudi večjim obremenitvam, na primer teži viličarja ali avtomobila.
sifjaski1c.jpg sifjaski2c.jpg sifjaski3c.jpg
sifjaski4c.jpg sifjaski5c.jpg  

Nudimo vam tudi naslednje izdelke:
  • Klavniški jaški z rego
  • Talne rešetke
  • Oljni jaški
  • Maščobolovilci
Izdelujemo tudi najrazličnejše izdelke po naročilu.

Katalog izdelkov     Zloženka
 slogan