6.jpg
Kmetijska oprema
Preša
PREŠA


Preša je idealna za stiskanje ocvirkov, gozdnih sadežev, smrekovih vršičkov … Primerna je za uporabo v gospodinjstvu in pralna v pomivalnem stroju. Preša se izdeluje v dveh standardnih dimenzijah: z volumnom 6 litrov in volumnom 3,5 litre.
Sito za pretakanje vina
SITO ZA PRETAKANJE VINA


Sito za pretakanje vina je nepogrešljivo za ločevanje tekočine od drozge. V celoti je izdelano iz perforirane pločevine. Ima dva ročaja. Višina je 100 cm.
Polnilci za stekleničarje
POLNILCI ZA STEKLENIČENJE


Polnilci za stekleničenje različnih tekočin, kot so npr. vino, kis, žganje, sirup, sok, olje, medica in likerji. Sestavljen je iz posode, v katero se dozira tekočina. S pomočjo polnilnih pip, ki so privijačene na posodo, se tekočina polni v steklenice. Ko je steklenica polna se polnjene prekine do zamenjave steklenice s prazno. Določimo zgornjo mejo tekočine v steklenici. Polnilec se uporablja za vse velikosti steklenic. Po naročilu izdelamo polnilne pipe za izven serijske steklenice. Polnilci so dobavljivi v izvedbah za dve, štiri ali šest steklenic.

Vakuumski polnilci
VAKUUMSKI POLNILCI


Vakuumski polnilec ima vakuumsko črpalko, ki izsesava zrak iz steklenic in črpa vino iz posode v steklenice. Posledično je polnjenje veliko hitrejše. Njegova prednost pa je tudi v tem, da se tekočina med postopkom nikakor ne izpostavi zraku in nobeni črpalki. Ima možnost regulacije hitrosti polnjenja. Polnilci so dobavljivi v izvedbi za štiri ali šest steklenic.
vakpolnilci2.jpg
Prikolica za prevoz grozdja Prikolica za prevoz grozdja

PRIKOLICE ZA PREVOZ GROZDJA


Prikolica za prevoz grozdja ima spiralo, ki transportira grozdje v mlin. Prikolice izdelujemo v fiksni ali dvižni izvedbi, dimenzijsko pa se prilagodimo želji kupca.
Posoda za prevoz grozdja
POSODA ZA PREVOZ GROZDJA

Posoda za prevoz grozdja je ovalne oblike, pritrjena na traktor s tritočkovnim sistemom. Praznjenje je preprosto s pomočjo hidravlike.
Izdelujemo tudi najrazličnejše izdelke po naročilu.

Katalog izdelkov   Zloženka

slogan